Sunday, 14 August 2022
BREAKING NEWS

Reacții | Vos réactions #BXL2013

În perioada 22-24 octombrie 2013, Asociaţia Europeană SIBIU2020 pentru Educaţie şi Cultură asbl şi Centrul de documentare europeană din Sibiu (CDE-ULBS), în colaborare cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România au organizat o nouă Vizită de studiu şi documentare la Bruxelles. Precum în anii anteriori, şi această ultimă ediţie -specială- a proiectului Zilele “Cariere europene – cariere internaţionale” vine în sprijinul unei mai bune înţelegeri a procesului decizional şi a structurilor politice ale Uniunii Europene, încurajând implicarea activă a tinerilor şi cetăţenilor în cadrul mecanismului comunitar. 

Vă prezentăm, în continuare, o serie de fotografii şi impresii proaspete de călătorie, care ne-au parvenit pe adresa Asociaţiei:

 

Stimați organizatori,

Vă mulțumesc pentru şansa unică oferită, aceea de a participa la Vizita de studiu şi documentare de la Comisia Europeană şi Parlamentul European, care a avut loc în perioada 22-24 octombrie 2013, la Bruxelles. Întâlnirile productive cu reprezentanții Instituțiilor Uniunii Europene şi-au lăsat o amprentă profundă atât asupra traiectului meu profesional, cât şi asupra celui personal, trezindu-mi “apetitul” pentru noi provocări intelectuale. 
Îmi exprim dorința de a continua colaborarea cu dumneavoastră în cadrul unor asemenea proiecte, considerându-le de un real folos pentru tânăra generație!
Cu gânduri bune,
Stanislav PERCIC, Ph.D Student
Department of Business Administration,
“Alexandru Ioan Cuza” University of Iași, Romania

Scrisoarea poate fi citită integral aici (28.10.2013)

 Galerie foto 

« »
Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *