Sunday, 14 August 2022
BREAKING NEWS

Voyage d’étude à Bruxelles & Luxembourg, juillet 2013

40 jeunes roumains en Visite d’étude à l’Eurostat (l’Office statistique de l’Union européenne), Luxembourg, le 18 juillet 2013

#Réactions

“Stimaţi organizatori,

Întoarsă abia acum dintr-un concediu ce a început imediat după revenirea noastră din Vizita de studiu, aş dori să îmi exprim mulţumirea pentru întregul parcurs al excursiei la Bruxelles, care va rămâne cu siguranţă pentru mine un etalon de profesionalism şi dedicaţie. Pe lângă ocazia de a vedea atât de multe capitale europene, vizita la instituţiile europene a fost o infuzie de informaţii, de legături personale şi de instrumente foarte utile pentru cei în curs de formare profesională, ca noi. Pentru mine, în plan global, a însemnat descoperirea de noi perspective pe plan îndepărtat şi definirea unui plan de acţiune pentru perioada imediat următoare, ceea ce încercam de ceva timp, însă fără a avea un sprijin solid.

 Apreciez toată implicarea dumneavoastră şi vă multumesc pentru tot efortul depus, fără de care, cu siguranţă, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

Cu stimă şi foarte multe mulţumiri,

Raluca Ciulei, studentă a Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti” (03/08/2013

« »
Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *